Avtomobilska dejavnost je izredno živahna. Na trg vsak dan prihajajo novi modeli vozil ter nove tehnologije, ki pa od avtomehaničnih delavnic zahtevajo vedno nova znanja, usposabljanja, pa tudi veliko prilagodljivosti. Samo tista avtomehanična delavnica, ki bo poskrbela, da je vedno na tekočem, bo lahko resnično zadovoljila vse potrebe svojih strank.

Dober avtomehanik se ves čas izobražuje in izpopolnjuje.

Avtomehanična delavnica Selan je vsekakor odlična izbira, kadar za svoj avto želite najboljše storitve po ugodni ceni. Slovimo po tem, da znamo združiti naslednje tri pojme: dobro, hitro in poceni. Pri svojem delu uporabljamo le najboljše materiale ter najsodobnejšo tehnologijo, pohvalimo pa se lahko z bogatimi delovnimi izkušnjami in visoko strokovno usposobljenostjo. Stalno izobraževanje nam omogoča visoko kakovostno storitev v hitri izvedbi ter za optimalno ceno.

Zakaj je pomembno, da poiščete preverjeno in kakovostno avtomehanično delavnico?

Varnost je vedno na prvem mestu. Za varno vožnjo pa nujno potrebujete dobro in strokovno vzdrževano vozilo. To pomeni, da morate svoj avtomobil redno servisirati v avtomehanični delavnici, ki bo poskrbela za ohranjanje kakovosti, varnosti, varčnosti in brezhibno delovanje vozila. Pri nas za svoje stranke dobro poskrbimo. Naša avtomehanična delavnica je opremljena po najsodobnejših standardih, zato ste lahko prepričani, da boste svoj avtomobil pustili v zanesljivih rokah.

Naši strokovnjaki v avtomehanični delavnici vozilo temeljito pregledajo in poiščejo morebitne napake. Avtomehanika pri nas poskrbi za vsakršno popravilo vozil in odpravljanje težav zaradi izrabe ali okvare delov. Nudimo vam pestro ponudbo kakovostnih in ugodnih storitev, saj prav ničesar ne prepustimo naključju.

Avtomehanična delavnica
V avtomehanični delavnici Selan poskrbimo za dobavo kakovostnih rezervnih in nadomestnih delov.

Avtomehanika vključuje hitri servis, menjavo olja, menjavo filtrov, menjavo zobatega jermena, zavorni servis, pomoč na cesti, … Sem torej lahko uvrstimo tudi splošno čiščenje in vzdrževanje motornega vozila, kontrolo in nastavitev uplinjača, vžigalne naprave in ventilov, kontrolo in nastavitev kretniškega mehanizma in zavor, zamenjavo obrabljenih delov, zamenjavo in dolivanje olja motorju, menjalniku, diferencialu in kretniškemu mehanizmu. Pa še kaj bi se našlo!

Vsa našteta dela, ki jih zajema avtomehanika, pri nas opravljajo le vrhunski specialisti z bogatimi izkušnjami. Svoje delo opravljamo odgovorno, dosledno in v skladu s predpisi. Dobro se zavedamo, da je malomarno in strokovno delo lahko vzrok za različne nesreče. Prav tako vemo, da brez zadovoljnih strank, ki se k nam vedno znova z veseljem vračajo, sploh ne bi obstajali.

V primeru, da potrebujete servis vozila ali pa le želite določen strokovni nasvet, nikar ne odlašajte. Obrnite se na avtoservis Selan, saj vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.