Nekateri zmotno domnevajo, da se njim ne more nikoli nič pripetiti. Ne njim in ne rečem, ki jih imajo v lasti. Še dobro, da je zavarovanje avtomobila obvezno. Ampak kaj pa mobilni telefon? Govorimo o pametnih mobilnih telefonih, ki velikokrat presegajo ceno minimalne slovenske plače.

Je vseeno, če zgrmi po tleh, se razbije, poškoduje, morda povsem uniči? Ni! Zato je potrebno poskrbeti tudi za njegovo varnost, saj na ta način obvarujemo še svoj žep oziroma denarnico. Vse prevečkrat in še prehitro se pripeti, da stilsko dovršen mobilni telefon z gladkim ohišjem spolzi iz potne dlani. Sledi nekaj trenutkov groze, tišine, odprtih ust, potem pa …

Zaščiti svoj pametni telefon

Če nadaljujemo iz prejšnjega odstavka, je rezultat verjetno bolj ali manj jasen. Bolečina ob pogledu na poškodovan telefon in bolečina, ko je potrebno kupiti novega ali se zadovoljiti s kakšnim starejšim in cenejšim modelom, ki ne zadovoljuje vseh naših zahtev.

Preklopni etuiji za Xiaomi Redmi 9

Rešitev pred temi težavami je sila enostavna in cenovno ugodna. Zavarujte svojo pametno napravo z ovitki za telefon, ki so vam na voljo na ilovemobi.si! Ti so namreč cenovno sila dostopni in tako različnih materialov kot barv, da boste zagotovo našli takšnega po svoji meri. Morda niste pristaš »skrivanja« prelepega telefona, a tudi za vas se bo našel pravi ovitek.

Kakšen mora biti ovitek za telefon?

V prvi vrsti mora biti originalno izdelan za posamezno napravo. Na trgu boste našli tudi kup ovitkov za telefon, ki se po besedah prodajalcev prilegajo temu in onemu modelu, a dejstvo je, da kaj hitro pride do težav, ko na ovitku ni vseh potrebnih odprtin za tipke, vhod za slušalke, ali pa so te na povsem napačnih mestih.

Soft gel ovitki za Samsung Galaxy S20 FE 5G

V takšnem primeru bo vaš telefon sicer zaščiten, a tudi precej neuporaben. Ovitek za telefon se mora vedno dobro prilegati napravi. Ne sme se ga preveč enostavno nadeti in sneti z nje. Robovi se morajo povsem oprijemati roba ohišja, občutek v roki pa mora biti zanesljiv. Tu govorimo o samem materialu, iz katerega je ovitek izdelan.

Takšna zaščita za telefon je poceni in učinkovita.