Ste se udeležili igre airsoft v sklopu »team building« aktivnosti v vašem podjetju? Vas je z njim seznanil prijatelj, ki je od nekdaj oboževal taktične, adrenalinske in fizično zahtevne aktivnosti? Ste se prvega airsoft spopada udeležili v sklopu kakšne fantovščine? Pravzaprav niti ni pomembno, kako in kje ste igro spoznali. Dejstvo je, da vas je navdušila in prevzela, zato ste se odločili, da ji namenite več časa.

Airsoft navdušenec
Popolna airsoft oprema.

Kaj to pomeni? Če se za airsoft odločite večkrat, boste gotovo želeli svojo lastno airsoft opremo, tako lastno airsoft puško ali pištolo, takoj za tem pa tudi svoj lastni taktični jopič. Zakaj? Ker je prav kakovosten jopič tisto, kar pravega airsoft navdušenca ločuje od občasnih igralcev.

Kaj ponuja spletna trgovina Airking?

Pri nas je med ljubitelji airsofta kot zelo popularna trgovina, kjer je na voljo airsoft oprema, znana spletna prodajalna Airking, v kateri vam nudijo prav vse, kar potrebujete za boljšo igro: orožje, zaščitno oprema, dodatke … Trgovino vodijo pravi airsoft navdušenci, ki vedo, da potrebuješ pri resni igri tudi taktični jopič, s katerim poskrbiš, da imaš vedno pri sebi vse potrebščine, ne da bi ti bilo potrebno nositi nahrbtnik.

Tako kot pravi vojaki, tudi airsoft borci v taktični jopič spravijo rezervno strelivo, poleg tega pa je dovolj prostora tudi za rezervne baterije, dodatno pištolo, kakšen prigrizek … Taktični jopič zagotavlja taktično prednost, in če žepe ter žepke dobro napolnite, lahko igra traja tudi zelo dolgo. Nobene potrebe torej ne bo, da z njo zaključite, dokler ne premagate prav vseh nasprotnikov.

Taktični jopič KAM-39

V prodajalni Airking vam je med drugim na voljo taktični jopič KAM-39, ki velja za vrhunskega po praktičnosti in kakovosti izdelave, dobavljiv pa je v črni, olivni, peščeni in maskirni barvi marincev. Taktični jopič lahko torej izberete tako, da se boste kar najbolj zlili z okoljem. V jopiču lahko nosite pištolo, baterije, strelivo in okvirje, radio in vse ostalo, kar vam omogoča prednost pri igri, hkrati pa ne ovira vaše mobilnosti.