Načrtovanje in gradnja stanovanjskih objektov postajata vse bolj povezana s sodobnimi tehnologijami, ki vodijo v gradnjo tako imenovanih pametnih hiš. V njih se avtomatično izvajajo najrazličnejša prilagajanja našim potrebam, ali pa je zanje poskrbljeno tako, da je dela zaradi tehnologije kar najmanj.

Centralni sesalni sistem Flexit

Med te sodobne rešitve spada tudi centralni sesalec, pri katerem seveda ne gre pričakovati, da bo delo opravil sam, vendar pa ga opravi izjemno učinkovito in temeljito – kot bi vam bilo na voljo profesionalno čiščenje. Centralni sesalec pa delo tudi olajša in ga delno avtomatizira. Tako na primer sesalniki Flexit omogočajo tudi pametno krmiljenje.

Prednosti, ki jih prinašajo Flexit sistemi za sesanje

Flexit je sinonim za inovativen centralni sesalec, saj je zanj značilna dvostranska brezžična komunikacija, kar pomeni, da sesalna enota komunicira z ročico sesalnika ter obratno. Na sesalni ročici imate zaslon, na katerem se vam sproti izpisujejo vse pomembne informacije, poleg tega pa lahko na njej po želji nastavljate tudi želeno moč sesanja.

Sistemi za sesanje, ki jim pravimo tudi pametni sesalniki, se odlikujejo po tem, da imajo izjemno učinkovitost sesanja, imajo majhno porabo, uporaba pa je izjemno priročna. Instalacija za centralno sesanje se namreč naredi tako, da je sesalna enota na nekem priročnem mestu v hiši, na primer v kleti, v stanovanjskem delu pa imate le priključke za krtačo.

Centralni sesalec Flexit
Centralni sesalec Flexit za zdrav in brezhibno čist dom!

Kaj to pomeni? Prah in umazanija potujejo v centralno enoto, kjer je poskrbljeno za filtriranje in izpuh zraka, torej ni nobenih težav z dvigovanjem prahu pri astmatikih. Prav tako težkega sesalca ni potrebno nositi iz nadstropja v nadstropje. Dovolj je, da prinesete krtačo s cevjo. Vrečko v takšnem sesalniku je potrebno zamenjati le enkrat ali dvakrat na leto, saj ima centralni sesalec Flexit dovolj prostornine, poleg tega pa vam zagotavlja delovanje več desetletij.

Centralni sesalni sistem je torej priročen za uporabo, zdrav, ima dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa z njim temeljito počistite in prihranite.