Predsoba je del našega doma, na katerega pogosto kar pozabimo. Pomembneje nam je, kako izgledajo drugi prostori, v katerih se zadržujemo bistveno dlje časa. Ker pa je predsoba v resnici ogledalo našega doma in je prvi znak celotne urejenosti stanovanja, moramo poskrbeti tudi zanjo.

Predsoba
Poskrbite za prijetno in funkcionalno ureditev predsobe.

V nadaljevanju vam bomo predstavili, kaj v vaši predsobi prav nikoli ne sme manjkati. Izvedeli boste, na kakšen način vanjo postaviti izbrane kose pohištva ter druge dodatke, ki ne poskrbijo samo za njeno funkcionalnost, temveč tudi za estetiko.

1. Tla predsobe opremite z ustreznim materialom

V predsobo pogosto stopamo z umazanimi in mokrimi obuvali. Ravno zato morate v prvi vrsti poskrbeti, da boste na tla predsobe namestili ustrezne materiale, ki so odporni in enostavni za čiščenje. Priporočamo vam pod iz PVC materialov ali ploščice. Njihovo hladnost lahko ublažite s primerno izbrano manjšo preprogo.

2. V predsobo postavite vgradno omaro

Četudi je vaša predsoba le majhen prostor, jo lahko zelo dobro izkoristite. V en del postavite vgradno omaro. Del nje naj bodo obešalniki in ogledalo.

Omare za predsobo
Mega Pohištvo ponuja raznolike omare za predsobo.

Omara lahko sega vse do stropa. Tako boste vanjo lahko spravili stvari, ki jih ne uporabljate redno.

3. Poskrbite za primerne barve

Vsekakor so barve pomembne tudi za predsobo, čeprav ta velja le za prehodni prostor. Če je vaša predsoba majhna, jo pobarvajte s svetlimi barvami. V kolikor boste primerno uskladili stene, pohištvo in tla ter poskrbeli še za odlično razsvetljavo, bo vaša predsoba veljala za zanimiv in prijeten prostor.

4. Ne pozabite na nekaj pomembnih dodatkov

V vaši predsobi ne smejo manjkati niti žlica za obuvanje, ščetka za obleko, krema za čevlje in uporabna polička, na katero boste odlagali različne predmete ali pošto. Priporočamo, da v predsobo postavite še stojalo za odlaganje dežnikov. Izberite takšnega, ki bo poskrbel za še večjo popestritev prostora.

Omara za čevlje
Zagotovo vam bo prav prišla tudi omara za čevlje.

Nenazadnje pa lahko v predsobo postavite tudi stol, ki vam bo koristil za lažje obuvanje čevljev. Če boste vanjo postavili še talno luč ali nekoliko višjo vazo, boste v prostor vnesli prav poseben pridih elegance.