Podjetje Nobilia se z razlogom ponaša z nazivom največjega proizvajalca kuhinj v Evropi. Prav vsaka njihova kuhinja se lahko pohvali s tem, da je izdelana popolnoma po meri kupca, saj podjetje sploh ne izvaja proizvodnje na zalogo. Celoten proces izdelave kuhinje se prične šele takrat, ko podjetje prejme naročilo konkretnega kupca. Tako je vsaka kuhinja nekakšen unikat.

Različne kuhinje Nobilia si lahko ogledate v razstavnih prostorih podjetja Il Ambienti v Ljubljani ali Murski Soboti. V nadaljevanju članka pa si oglejte 5 razlogov za nakup kuhinje priznanega nemškega proizvajalca Nobilia.

Zakaj izbrati ravno kuhinjo Nobilia?

1. Zelo bogat izbor kuhinjskih elementov, ki se bodo popolnoma prilagodili vašemu prostoru. Omenili smo že, da kuhinje Nobilia izdelujejo zgolj po naročilu kupca, to pa seveda ne pomeni nič drugega kot to, da je kuhinja izdelana po vaših željah in zahtevah ter da ustreza vsem vašim potrebam. Podjetje Nobilia ima na voljo bogat izbor različnih elementov, ki jih lahko poljubno kombinirate ter tako najdete rešitev za vsak kuhinjski prostor. Nekatere elemente lahko tudi tovarniško predelajo.

Kuhinja Nobilia Flash
Sodobna kuhinja Nobilia Flash v izraziti rdeči barvi.

2. Mavrica barv in pestra izbira materialov. Kuhinje Nobilia vam ponujajo širok nabor različnih materialov in ličnic. Pohvalijo se lahko s tem, da izdelujejo odporne in za vzdrževanje enostavne iveralne kuhinje kot tudi lakirane kuhinje, ki so visoke kakovosti in odličnega izgleda. Med tema dvema skrajnostma pa imate še celo paleto različnih možnosti, tako da bo kuhinja zagotovo pisana na vašo kožo.

3. Inovativno shranjevanje in uporaba. Kuhinje Nobilia odlikujejo najnaprednejše in najnovejše tehnološke rešitve. Tako imate za shranjevanje posod, pribora in ostalih malenkosti na voljo skrivne predale, lekarniške omare, različne kotne elemente in podobno. Na razpolago imate tudi različne načine osvetlitve, tako da bo kuhinja osvetljena tako okrasno kot tudi praktično.

  • Kuhinja Nobilia Focus

4. Različni certifikati za kakovost. V podjetju Nobilia se lahko pohvalijo tudi s tem, da imajo lasten laboratorij za testiranje pohištva. Pri tem naj poudarimo, da je laboratorij eden največjih v evropski pohištveni industriji. Tako v njem vedno testirajo vse svoje kuhinje: vse od vzdržljivosti tečajev pa do odpornosti materialov na vlago in vročino. Seveda so njihovo kontrolo kakovosti potrdile tudi različne zunanje agencije, ki so kuhinje Nobilia opremile s številnimi certifikati: UM, QM, EM, Golden M in tako naprej.

5. Prepričalo vas bo tudi odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Ker so kuhinje nemškega proizvajalca vrhunske izdelave in kakovosti, poleg tega pa vam v podjetju nudijo tudi odličen servis ter hitro reševanje reklamacij, bi morda pričakovali, da bo vaša kuhinja zelo draga. Pa temu ni tako. Kuhinje Nobilia so tako primerne za vsak žep, zato vas vabimo, da si tudi vi izberete svojo. Uspešen nakup vam želimo!