Čeprav ste morda v ogledalu že opazili prve gubice ali pa niste ravno preveč navdušeni nad splošnim videzom in stanjem svoje kože, las in nohtov, nikar ne mečite puške v koruzo. Že res, da je narava človeka takšna, da se na neki točki prične starati, a danes lahko ta proces močno upočasnimo in si povrnemo nekaj mladostniškega sijaja.

Seveda ste se ta hip vprašali, kako in ali obstaja v ta namen kakšno posebno čudežno zdravilo. V resnici obstaja in ne gre za čudež, pač pa za plod slovenskega znanja na področju prehranskih dopolnil s kolagenom. Vse to zmore prehransko dopolnilo Kolagen shot.

Zakaj ravno kolagen?

Kolagen je beljakovina, ki je med vsemi beljakovinami v telesu človeka najbolj zastopana. Ker je naloga kolagena, da poskrbi za zdravo in napeto kožo, lepe, sijoče in močne lase ter nohte, je jasno, zakaj si želimo, da bi bila raven te beljakovine v telesu optimalna.

Kolagen shot

Čeprav kolagen v mladosti telo proizvaja kar samo, pa se njegova proizvodnja po 20. letu starosti iz leta v leto zmanjšuje. Prav ste uganili, takrat se prične proces staranja, ki ga opazimo tudi v ogledalu, zato je izdelek blagovne znamke Gaia Naturelle – Kolagen shot – še toliko bolj dobrodošel.

Kakovost brez nepotrebnih dodatkov

Določena prehranska dopolnila vsebujejo veliko sladkorja in drugih nezaželenih sestavin, ki so se jim pri izdelavi Kolagen shota odpovedali. Tako v njem ne boste našli sladkorja, glutena, laktoze, težkih kovin in GSO. V dokaz, da gre za zares kakovosten izdelek, pričajo certifikati HACCP, GMP in IFS 22000.

Kolagen shot vsebuje hidroliziran ribji kolagen (za kar najboljšo absorpcijo), vitamin C, MSM (organsko žveplo), biotin in cink. Tudi hialuronsko kislino, ki se izkaže kot odlična vlažilna snov. Hialuronska kislina namreč napolni prostor med kolagenskimi vlakni, zaradi česar je koža bolj gladka in mehka ter ima manj gub.

Uporaba prehranskega dopolnila Kolagen shot

Klasičen kolagen v prahu je potrebno prej raztopiti in pripraviti napitek za uživanje. Na srečo je Kolagen shot izdelek, ki je že pripravljen za uživanje, saj gre za koncentrirano prehransko dopolnilo v tekočini. Hranimo ga v hladilniku in s pomočjo dozirnika na embalaži jemljemo enkrat na dan. Priporočljivo ga je jemati zjutraj na tešče, saj je s tem omogočena boljša absorpcija kolagena v telo.

V primeru, da vam okus ne bi bil po godu, ga lahko zmešate tudi z limonado, čajem ali sokom. Kot vidite, imate ključ do bolj mladostnega videza kože, las in nohtov na dosegu rok. Tudi sklepi vam bodo hvaležni, saj se bo zaradi povečane proizvodnje kolagena v telesu izboljšala njihova gibljivost.